Рус Укр Eng Tür

Новини

Вітаємо Всіх з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Дорогі наші колеги, клієнти, відвідувачі і власники!

Від усієї душі вітаємо Вас з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам всіх благ і прекрасного настрою в цьому році. Власникам - багато клієнтів :) Клієнтам - хороших і недорогих апартаментів :) І всім нам самогоголовного - ЗДОРОВ'Я , ЛЮБОВІ і ЩАСТЯ!

Ми дуже раді , що Ви користуєтеся нашим сайтом для пошуку подобово житла і вдячні власникам за те , що вони розміщують такі барвисті фотографії до своїх апартаментах.

Сподіваємося на довгострокове співробітництво з Вами! Також ми відкриємо невеличку таємницю: у Новому 2014 року на сайті відбудуться хороші зміни в дизайні та функціональності сайту!

Будемо дуже раді , якщо Ви зможете нас повідомляти про нюанси роботи з сайтом на електронну пошту: info@lx.ua

Колектив порталу добової оренди в Україні - LX.ua 
Спасибі, що залишаєтеся з нами!

Цікава статистика сайту lx.ua

Сьогодні 22 червня 2012 на сайті Lx.ua вже додано 429 апартаментів подобово у 16 містах України, з них:

в Києві апартаменти подобово - 271 варіант;
в Одесі 51 квартира подобово;
у Львові - 31 квартира та будинки подобово;
в Харкові - 29 квартир подобово;
в Дніпропетровську - 7 квартир подобово;
в Черкасах - 6 варіантів житла подобово;
в Хмельницькому - 6 апартаментів подобово;
в Кіровограді - 5 квартир подобово;
у Донецьку - 4 об'єкти для оренди подобово;
в Сумах - 3 квартири подобово;
в Миколаєві -2 об'єкта для оренди подобово;
в Криму (в т.ч. міста Ялта, Алупка, Алушта) - 10 апартаментів для подобової оренди;
в містах Луганську та Луцьку також представлені кілька варіантів для того, щоб зняти подобово квартиру.

Ми не зупиняємося на досягнутому і працюємо тільки для Вас! Незабаром у всіх містах України будуть представлені варіанти квартир подобово від власників.
Ви зможете знайти в будь-якому куточку нашої країни варіант, щоб зняти подобово апартаменти на будь-який смак.

Інформація для власників, які здають квартири подобово на ЄВРО 2012

До ЄВРО 2012 залишилося вже зовсім небагато часу і потрібно правильно підготуватися до цього заходу.Тут ми дамо невеликі поради власникам апартаментів, номерів у готелях і апарт-готелях, будинків.

В першу чергу звертаємо Вашу увагу на те, що в Європі є обов'язковою для знімання подобової квартири: гаряча вода, кондиціонер, побутова техніка, чиста постіль та рушники, посуд, банні приналежності, чистa бутильована вода і як же без нього - інтернет Wi-Fi.

Подбайте про можливість прийняття платежів кредитною карткою. Зараз багато банків надають можливість купити або взяти в оренду мобільний платіжний термінал. За допомогою якого клієнт завжди легко і швидко зможе розплатитися за оренду ваших апартаментів картами Visa / MasterCard.А Ви - будете завжди готові прийняти платіж! Все, що необхідно Вам для прийняття оплати - мобільний термінал і мобільний телефон, планшет або комп'ютер.А вашому клієнтові - карта Visa / MasterCard.

Ви тільки виграєте, якщо зможете крім вище перерахованого надати ще й: послуги з прасуванню одягу, послуги хімчистки, харчування (звичайно за додаткову плату і за бажанням гостя).

Бажаємо Всім здоров'я, щастя, успіхів і побільше щедрих клієнтів!

Раді Вас вітати на порталі подобової оренди LX.UA!

На початку 2012 року стартував унікальний інтернет-проект подобової оренди апартаментів в містах Україні. Портал LX.UA покликаний допомагати і полегшити пошук подобового житла як в самих великих, так і в самих маленьких містах нашої країни. Зробивши аналіз про відвідування іноземним гостями міст України, було прийнято рішення перевести весь вміст сайту на чотири мови: українська, російська, англійська та турецька. Цей факт набагато спростить пошук апартаментів і додасть унікальності вашим оголошенням.

Всім відомо, що кожна людина, що бажає зняти квартиру подобово, хоче відчувати себе як вдома. Як далеко б Ви не поїхали і з ким би Ви не були - завжди серце рветься додому, в рідні стіни. У добових апартаментах, які представлені на нашому сайті, господарі створюють таку ж затишну, домашню атмосферу.

Ласкаво просимо на сайт LX.UA і бажаємо прекрасно провести час в місті, якому Ви зараз знаходитесь!